Benke Róbert

Benke Róbert György

alapító partner, cégvezető, senior építész

A Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Építészmérnöki Karán szerzett diplomát. A BORD Építész Stúdió egyik alapító tagja és vezetője. Projektvezető építészként számos projekt, köztük az Etyeki Kúria borászat és a Nagyerdei Stadion tervezését irányította. Az egykori Ybl tervezte budavári villa újjáépítését hosszú éveken át koordinálta.

2016 óta cégvezetőként és a BORD résztulajdonosaként képviseli az irodát. Az iroda növekedésével párhuzamosan, nagy szerepe volt stúdiónk mai szervezeti felépítésének létrehozásában. Alapos szakmai tudásának, nagyfokú precizitásának köszönhetően az iroda stratégiai döntéseinek előkészítésében szerepe nélkülözhetetlen, a menedzsment tagjaként részt vesz a döntéshozatalban. Vezető építész koordinátor, ismeri az iroda összes projektjét és megbízható hátteret nyújt a projekt csapatok számára.

A Stúdióra saját gyermekeként tekint, de a magánéletben családja az első és legfontosabb. Teniszezik és nagy NFL rajongó. Családi utazásai során újra meg újra a természettel és az óceánnal való találkozás jelenti az igazi feltöltődést számára.