Benke Róbert

Benke Róbert

partner, cégvezető,
építész

A BORD Építész Stúdió egyik alapító tagja és vezetője. A Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Építészmérnöki Karán szerzett diplomát. Projektvezető építészként számos fontos megvalósult épület, köztük az Etyeki kúria borászat és a Nagyerdei Stadion tervezését irányította. Az egykori Ybl tervezte budavári villa újjáépítését hosszú éveken át koordinálta.

Az iroda növekedésével párhuzamosan, nagy szerepe volt stúdiónk mai szervezeti felépítésének létrehozásában. 2016 óta cégvezetőként és a BORD résztulajdonosaként képviseli az irodát. Alapos szakmai tudásának, nagyfokú precizitásának köszönhetően az iroda stratégiai döntéseinek előkészítésében szerepe nélkülözhetetlen. A menedzsment tagjaként részt vesz a döntéshozatalban. Vezető koordinátor, ismeri az iroda összes projektjét és megbízható hátteret nyújt a projekt csapatok számára.

A Stúdióra saját gyermekeként tekint, de a magánéletben családja az első és legfontosabb. Teniszezik és az NFL rajongója. Családi utazásaik során újra meg újra a természettel és az óceánnal való találkozás jelenti az igazi feltöltődést számára.