Tanteremfelújítási tervpályázatot szerveztünk a Peri felkérésére. Az állványzatokat és zsaluzatokat gyártó nemzetközi cég évek óta a stúdiónk által alapított DECODE díj fő támogatója. Elgondolásunk, hogy támogatni szeretnénk a tehetséges fiatalokat és oktatásukat, ismét egy közös önkéntes projekthez vezetett, melyben stúdiónk a felújítást megelőző tervpályázat bonyolítójaként vett részt.

A Peri „Shaping the Future” mottója, immár a BKSZC Schulek Frigyes Két Tanítási Nyelvű Építőipari Technikum 8. kerületi műemléki épületének tanterem felújítási projektjéhez is köthető. A felújítást megelőző tervpályázati kiírás a cég ikonikus zsalu- és állványzati elemeinek kreatív felhasználását írta elő. A szakmai zsűri tehát a brand megjelenésének módját, valamint a tér hangulatát figyelembe véve értékelte a beérkezett pályaműveket.

A nyertes pályamunka egy élhető, harmonikus belső teret jelenít meg, melyben az ötletes részletmegoldások mellett a Peri színek dominálnak. Az ünnepélyes eredményhirdetés után, a terv finomra hangolása a BORD Építész Stúdióban folytatódott. A három lelkes diáklányból álló csapat így egy teljes napot töltött el építész kollégáinkkal.

A tervek várhatóan a nyár folyamán meg is valósulnak, így idén szeptemberben a tanév már a megújult tanteremben indulhat. Addig is jó utat kívánunk a nyertes csapatnak, hiszen a pályázat fődíja egy három napos, városnézéssel egybekötött szakmai tanulmányút a PERI németországi központjába.