A Forest Offices futurisztikus külsővel és letisztult terekkel idézi meg a számítógépek architektúráját. A BORD Stúdió által tervezett épület elsőként kapta meg a LEED Gold minősítést a Budapesten kívül épült irodaházak közül.

2018 utolsó negyedévében átadták a 22 ezer négyzetméteres, 2500 dolgozót befogadni képes Forest Offices irodaházat Debrecenben. Az épület a vidéki irodák közül elsőként kapta meg a környezettudatossági irányelvet értékelő LEED Gold minősítést.

Az építészeti koncepciót mindannyiunk munkaeszköze, a modern világ szimbóluma, a számítógép inspirálta, amelynek belsejét chipek között cikázó áramkörök hálózzák be, a külseje ipari formatervezés eredménye. Ennek megfelelően az épület belseje magasan komfortos, környezettudatos, energiahatékony, fenntartható megoldásokkal készülő termék.

Ezt a terméket pedig egy kiválóan megtervezett, egyedi dobozba csomagolt külső rejti: a Forest Offices esetében a többrétegű, transzparens üvegszerkezet mögül átsejlik a belső működés, így kívülről is exkluzív megjelenést, megbonthatatlan egységességet sugároz.